top of page
Tuhma Syväkurkku
ilmoitukseen tästä!

Paremmat Seksitreffit

Seksiblogi

Muistelmia,raportteja ym.

 

M Naiselle

Tässä olisi siisti peli! TRY ME! Vähän käytetty, vaalealla nahka verhouksella. Kiihtyy hyvin ja kestävä peli. Kovaankin ajoon. Tai satunnaiseen ajoon. Haluatko suorittaa koe ajon. Toimitetaan kotiovelle haluttuna ajankohtana, koeajoa varten.

Etsin varakasta ystävää ja vipinää arkipäivien piristykseksi. Luontevaa yhdessäoloa silloin, kun tapaamme. Tietysti tarjoan sinulle vastiketta.. Teen kaikki hoidot yksilöllisesti ja suurella sydämellä. Meidän fyysinen keho, kaipaa silloin tällöin hemmottelua, kosketusta joka uudelleen lataa sinut, ja herättää sinut, sinusta tuntuu kuin olisi avannut elämään uuden oven. Oven, joka oli ollut kauan suljettu. Jälkeenpäin vapautuu valtava määrä energiaa käyttöösi. Puhdistava, herkkä, ja eheyttävä herkkä hoitokokemus sinulle!

Tule luoksesi, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinun ei tarvitse kuin varata aika ja hengittää. Olisiko aika varata hemmottelu hieronta ja parantaa mieltä ja kehoa.. Ota rohkeasti yhteyttä! Kun haluat tavata minut! NAUTI ELÄMÄSTÄ ROHKEASTI

Puh: 045 8790881 Jani

sugarboyjani@suomi24.fi


Suositellut
Uusimmat
bottom of page